EGYEDI KONYHABÚTOR TERVEZÉS BEÉPÍTÉS BEÉPÍTETT SZEKRÉNY IRODABÚTOR HÁLÓSZOBA BÚTOR ELÉRHETŐSÉG
FŐOLDAL
FIÓKRENDSZER
NYÍLÓRENDSZER
AJTÓFRONT
FOGANTYÚ
MUNKALAP
KORPUSZ
SAROKVASALAT
KAMRAVASALAT
VILÁGÍTÁS
 

Fogorvosi bútor

Nyugat-Európai tapasztalatainkból – fogorvosok visszajelzéseiből – tudjuk, egy fogorvos számára az egyik legjobb befektetés a bútorokba történő befektetés, mert ha az professzionalitást tükröz, már a kezdet kezdetén megnyugodnak az páciensek, ami nagy mértékben megkönnyíti a munkájukat.

Fontos tényező továbbá a páciensek ragaszkodása hozzánk, hiszen mi mindannyian a visszatérő ügyfelekből élünk, márpedig a fogorvosi szakmában nincs olyan, hogy egyszeri alkalom. Az ember ugyanakkor – pszichés felépítésénél fogva – pár másodperc alatt dönt, hogy tetszik-e neki valami vagy sem. Lehet valaki kiemelkedő szakember, a páciens a döntését vele kapcsolatban már jóval korábban meghozta, akkor, amikor megérkezik a klinikára.

Egy gyönyörű és professzionális jelleget sugalmazó bútorzat hatalmas előnyt jelent. Itt érdemes magasfényű megoldásokat alkalmazni, de nem pusztán fehéret, hanem mellette még valami megnyugtató, barátságos színt is. Leginkább persze a várakozó helyiségben, mert a munkavégzés helyén a higiénia mellett a HIGIÉNIA LÁTSZATA az, ami leginkább megnyugtató.

Fogorvosi bútorok
Itt két szín javasolt: a fehér kiegészítéseként a zöld és a barna használata ajánlott. De nem akármilyen zöld. Léteznek ugyanis a zöld színnek olyan árnyalatai, amelyek különösen a higiéniát hivatottak kimutatni, de léteznek megnyugtató, bizalomgerjesztő árnyalatai is, amelyeket kalibrálatlan monitorokon nehéz megmutatni, de egy élő minta láttán mindenki könnyen megérti a fentieket.

- Antibakteriális fogászati bútorok specialistája a Dentalmöbel.eu -

Fogászati bútorok alapanyaga:

A jól megválasztott szín mellett a jól megválasztott anyag a leglényegesebb. Németországban erre előírások vannak. A karcolódó anyagok például nem megfelelőek, mert a karcok nehezen takaríthatóak, így a higiéniának pár év távlatában esélye sincs. Magyarországon egyedül a SYL Design gyárt és forgalmaz ilyen különleges karcálló anyagokból készített ajtófrontokat egy speciális, erre a célra kialakított német technológiának köszönhetően.

Munkafelület dolgában az üveg az ideális a könnyű takaríthatóság és az elkésztően steril jellege miatt. Szóba jöhet még pár strapabíró dekor is vagy a Corian.

Fogorvosi bútor modern minimál stílusban

Fogorvosi bútorok fogantyú nélkül:

Itt aztán még azok is elvéreznek, akik azt hiszik magukról, a többi feladattal elbírnak. Az ideális ugyebár az, ha egyáltalán nincs fogantyú, mert akkor a sterilitás elvesztésének esélye sincs, amikor könyökünkkel működtetjük az ajtókat és fiókokat.

Két ilyen rendszert is szerelünk. Az egyik elektromos nyitású, érintésre nyíló fiókok alkalmazása, ami Nyugaton igen elterjedt, Magyarországon most van felfutóban, de hamarosan az elit klinikák mindegyikében az lesz és a többieknek is érdemes megfontolniuk. Jelentős befektetés, tény és való, akár 300-500.000 forint többletet is jelenthet, ugyanakkor az előnyei sem elhanyagolhatóak. Nem véletlen a rendszer németországi hódítása.

A másik töredék árba kerülő rendszer mechanikus. Itt nem elég meglökni a fiókot annak becsukásakor, hanem még egyszer rá kell lökni a záráshoz, ami elég zavaró lehet a munkájára koncentráló orvosnak. Az árelőny ugyanakkor jelen van.

Ha mégsem a fentiek valamelyikére esik a választás, tudunk ajánlani könnyen takarítható, elegáns fogantyúkat.

     
Fogorvosi bútor Fogorvosi bútorok Fogorvosi bútor Corian
     

Exkluzív minimál fogorvosi rendelő


Motorizált exkluzív fogorvosi bútor


Corian munkalap részlet

 
     
Fogorvosi bútor modern Fogorvosi bútor modern minimál Fogorvosi bútor minimál
     

Fogorvosi bútor


Fogorvosi bútor


Fogorvosi bútor

 
     
Fogorvosi bútor Fogorvosi bútor Fogorvosi bútor
     

Fogorvosi bútor


Fogorvosi bútor


Fogorvosi bútor

 
     
KONYHABÚTOR BEÉPÍTETT SZEKRÉNY IRODABÚTOR FOGÁSZATI BÚTOR MŰANYAG ABLAK VILLANYKAPCSOLÓ ELÉRHETŐSÉG
Adatvédelmi tájékoztató