EGYEDI KONYHABÚTOR TERVEZÉS BEÉPÍTÉS BEÉPÍTETT SZEKRÉNY IRODABÚTOR HÁLÓSZOBA BÚTOR ELÉRHETŐSÉG


  Egyedi konyhabútor helyszíni beépítése  
 

1. A bútortervezésnél először meghatározott, aztán a felmérés során pontosított egyedi méretre elkészített bútor elemeket a kollégák felhozzák a szerelés helyszínére. Olyan finoman fogják meg, viszik és helyezik a helyükre, mint a hímes tojást, hogy a műhelyben hibátlanul elkészült elemek meg ne ütődjenek, karcolódjanak a szállítás és szerelés alatt.

2. Bár a bútorok a helyiség specialitásai szerint, egyedi méretekben készülnek, a falak jellemzően olyan girbegurbák, hogy a megrendelő nem hiszi el, hogy oda szépen felhelyezhetőek az elkészült bútorok. Ekkor válik el, hogy a szakmájának mennyire mestere az asztalos, milyen ügyesen és szépen faragja a bútorok belső éleit, hogy tökéletesen a fal görbületeihez igazítsa.

3. A bútorok illesztésére a kollégák a szakmában létező legjobb minőségű célszerszámokat alkalmazzák. Itt minden vonalnak végül olyan precízen kell futnia, a fiókoknak és az ajtóknak is azonos távolságra lennie egymástól, hogy a bútort minden elemében a tökéletesség jellemezze. A falhoz illesztés pedig keltsen olyan hatást, mint ha a házat építették volna a bútor köré, és nem fordítva.

4. A fúrásokat és vágásokat követően, vagy annak a munkafolyamatnak a során a kollégák összetakarítanak, hogy ne csupán szép, hanem azonnal használható is legyen a leszállított bútor.

Mi akkor vagyunk elégedettek, és akkor érezzük úgy, hogy jó munkát végeztünk, ha a bútor átadása pillanatában a megrendelő megsimogatja a bútort, és azt mondja: „mindig is ilyen gyönyörű bútort szerettem volna.”


KONYHABÚTOR KONYHA TERVEZÉS IRODABÚTOR MŰANYAG ABLAK REDŐNY VILLANYKAPCSOLÓ ELÉRHETŐSÉG
Adatvédelmi tájékoztató