EGYEDI KONYHABÚTOR TERVEZÉS BEÉPÍTÉS BEÉPÍTETT SZEKRÉNY IRODABÚTOR HÁLÓSZOBA BÚTOR ELÉRHETŐSÉG
FŐOLDAL
FIÓKRENDSZER
NYÍLÓRENDSZER
AJTÓFRONT
FOGANTYÚ
MUNKALAP
KORPUSZ
SAROKVASALAT
KAMRAVASALAT
VILÁGÍTÁS
 
 
  Blum csillapítós nyílórendszerek  
 A modern konyhabútorok felső elemei jellemzően felfelé nyílnak, aminek meg kell oldani a mechanikáját. A legprimitívebb és egyben legolcsóbb a gázrugó, ami sem hosszú élettartammal, sem finom működéssel nem kecsegtet, ráadásul felvágja az ajtót, ami ha elég magasan van, csak ugrálva tudjuk elkapni, és lehajtani.
Aztán az egy-kétezer forintos világban léteznek silányabbnál silányabb csuklós rendszerek, amelyek ha a szállításkor és szereléskor nem hajlanak el, akkor az első megakadásukkor az erőltetés miatt garantáltan ezt teszik majd. Itt is igaz a mondás, hogy aki olcsón vásárol: kétszer fizet.
Mennyire más világot jelentenek a Blum kifinomult rendszerei! Egy teljesen más minőségi kategória. Kezdve a Blum Aventos HK és HKs-sel - video1 -, amely a beépített Blumotion miatt lágyan és halkan, akadozások nélkül, simán siklik.
A Blum Aventos HL az egyrészes előlapot felfelé mozgatja. - video2 - A rendszert nagyméretű, magas előlapok mozgatására, illetve a nem beépíthető mikró takarására, aztán könnyű használatára fejlesztették ki.
A Blum HF egyben nyíló két felső ajtó vasalat talán mindenki által ismert rendszer komfortjáról és értéknövelő vizuális megjelenéséről. - video3 -
Talán nem tűnik fontosnak az oldalra nyíló ajtók rögzítésére és kifordulására alkalmazott kivetőpánt, pedig mégis az. Itt is csillapítós rendszerekben kell gondolkodni, mert annyival nem drágább, mint amilyen komfortérzetet nyújt és óvja a bútor épségét. - video4 - Aki pedig alapból nem ilyet szerel, az a gyártó önmagát árulja el, mármint hogy milyen minőséget is képvisel a konyhabútor gyártók között. Egy Blum csillapítós kivetőpánt egy életre jó társ.
Get the Flash Player to see this player.
Get the Flash Player to see this player.
Get the Flash Player to see this player.
Get the Flash Player to see this player.
FŐOLDAL TERVEZÉS IRODABÚTOR ABLAK MŰANYAG ABLAK ÜVEG VILLANYKAPCSOLÓ ELÉRHETŐSÉG
Adatvédelmi tájékoztató